Att bygga en fin butik med bra varor är ingen ide om du placerar butiken på en bakgata. Vi ser till att din butik är attraktiv för besökaren, konverterar bra och ligger på rätt adress.

WooCommerce – E-handel integrerat i WordPress

Vi använder oss av ett plugin till WordPress kallat WooCommerce när vi bygger E-butiker. Likt WordPress är WooCommerce utvecklat med stort fokus på SEO. Den stora fördelen med kombinationen WordPress/WooCommerce är att ni inte är låsta som i många andra färdiga plattformar för E-handel. Ni kan fritt designa hemsidan och låta E-handels delen endast vara en liten del av siten. Eller att sätta den helt i fokus. Friheten skulle vi vilja säga är den stora fördelen. Vill ni ha en blogg till E-butiken? Ni har WordPress, världens mest använda CMS för bloggar som bas.

Många E-handelsplattformar är väldigt låsta. Ni kan lägga till/ta bort produkter, ändra kategorier och andra simpla saker. Men vill ni t.ex. ha en blogg på siten kan du bli tvungen att lägga ner en stor summa pengar för att få den utvecklad åt er.

WooCommere är redan ”out-of-the-box” konfigurerad med funktioner för SEO:

  • Titlar och meta descriptions (ja flertalet e-handelsplattformar låter er faktiskt inte välja detta!)
  • Tydlig och enkel URL-struktur.
  • Färdig integrering med Google Analytics för att få full överblick över hur era besökare integrerar på er site.

Likt WordPress är även WooCommerce open source vilket gör att det finns en mångfald av olika plugins för att kunna få er E-butik precis som ni vill ha den.