Vi är ingen traditionell webbdesignbyrå, vi är en SEO byrå med designkapacitet. När vi utvecklar hemsidor tänker vi i förstahand på trafik och konvertering. Om ni vill ha en sida som folk besöker så har ni kommit rätt.

På Belinger har vi 100 % fokus på sökmotoroptimering och konverteringsstrategi. Det gäller även när vi bygger och designar hemsidor. Traditionella webbyråer bygger allt som oftast en hemsida efter en designprototyp och ser sedan mestadels ur den grafiska aspekten. Att sidan bör vara optimerad för att enklare kunna hittas i djungeln av alla andra miljoner hemsidor är inget som alltid prioriteras.

Om ni läst runt på vår hemsida angående sökmotoroptimering och speciellt On-page SEO förstår ni säkert vikten av att dessa bitar faller på rätt plats. Beställer ni en hemsida av oss kan ni räkna med att den är följd till punkt och pricka gällande alla signaler Google och övriga sökmotorer letar efter när de besöker er hemsida.

Detta leder till att ni i framtiden betydligt enklare kan nå bättre rankning för de sökord vi valt att fokusera på samt att nytt material ni lägger till på hemsidan indexeras snabbt och enkelt i sökmotorerna.

Vi strävar hela tiden efter att hitta den där perfekta balansen mellan en attraktiv design och samtidigt göra den sidan sökmotorvänlig.

På Belinger bygger vi alla våra hemsidor i ett CMS-system kallat WordPress.

Varför just WordPress och hur gynnar det mig?

WordPress håller isär SEO från design och innehåll.

Med WordPress kan vi enkelt tweaka kritiska punkter gällande sökmotoroptimering utan att det påverkar designen på sidan. Något som är ett måste i dagsläget med Googles alla nya uppdateringar.

WordPress är enkelt för för er som kund

För er som kund är WordPress en dröm att arbeta med. Traditionellt sett har alltid kunder varit tvungna att kontakta webbyrån som skapat hemsidan åt dem varje gång de till vill göra någon liten ändring eller lägga till en ny artikel, vilket såklart kostat pengar varje gång. Detta behövs inte längre med WordPress. Här kan ni som kund enkelt logga in på er hemsida vart ni en befinner er i världen och ha full kontroll över allt på sidan. Vill ni lägga till en artikel? Klicka bara på skapa ny artikel. WordPress är verkligen så enkelt för er som kund att ni själva ska kunna hantera och uppdatera med eget material. Vi kan även anordna en kortare workshop där vi går igenom all delar av WordPress för att ni snabbt ska kunna komma igång.

För mer avancerade saker som att göra nya uppdateringar gällande SEO, ändra designen etc, måste ni fortfarande vända dig tillbaka till oss. Men för enkel uppdatering av textmaterial/nyheter på sidan kommer ni att kunna sköta allting själv.

WordPress är ”open source”.

Vad som menas med det är att WordPress är öppet för vem som helst att modifiera och bygga s.k. plugins till som kan förändra er site från att vara en enkel hemsida till ett avancerat community eller e-handelsplattform. Det finns i princip inga begränsningar med vad ni kan göra med WordPress.

Google gillar WordPress

Google har själva gått ut och sagt att WordPress är den bästa plattformen ”out-of-the-box” för att synas så bra som möjligt i Google.