Off-page SEO berör allt som händer utanför din sida. Vid två exakt lika sidor (On Page, ålder, URL etc.) så är det dom utomstående faktorerna, antalet länkar, sociala flöden och kvalitén på dessa som avgör den organiska placeringen för respektive sida.

Off Page SEO

Hur fungerar våra länkstrategier?

Vi jobbar enbart med kvalitativa länkar ifrån relevanta sidor och innehållet vi producerar är unikt skrivet och håller högsta kvalité.

  • Kvalitativa artiklar publicerade på etablerade siter

    Det är viktigt vad för typ av länkar som pekar mot er sida. Det är lätt att tro att ”en länk är en länk”. Men det är många faktorer som spelar in och som avgör hur mycket en länk kan hjälpa er. Vi skräddarsyr en strategi för hur ni på bästa sätt kan få nya länkar av hög kvalité till er hemsida.

  • Uppbyggnad av satellitsidor

    Vid hård konkurrens kan det vara nödvändigt att ytterligare expandera sin länkprofil med s.k. satellitsidor. Satellitsidor är enkelt förklarat hemsidor som byggts upp helt fokuserade kring er nisch. Vi har duktiga skribenter med bakgrund inom journalistik m.m  som bloggar och skriver om ert varumärke/produkt.

  • Sociala medier

    Uppbyggnad av företagssidor på de etablerade sociala media-siterna som Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Youtube. Ni väljer fritt  vilka ni vill synas på, och vi kommer självklart med tips och råd om ni känner er osäkra på vad som passar er bäst. Vi lägger sedan upp en strategi för hur ni bör hålla dessa konton aktiva samt hur man bäst bör kommunicera med sina följare.